gyengen

Népi Építészeti Nyári Egyetem

A Népi Építészeti Nyári Egyetem program célja a résztvevők megismertetése a népi építészetben használatos technikák gyakorlatával – a Hegypásztor pincék egyikének teljes héjazat cseréje által –, illetve a különféle sár- és szálasanyag munkák elméletével egyetemi szinten.

A programon való részvétel díja 20 000 Ft, amely tartalmazza a szállást, valamint háromszori étkezést a helyszínen, az utazás azonban önköltséges.
A szállás előzetes terveink szerint az oszkói Hegypásztor Kör Pásztor szállásainak egyikében foglal helyet, hat ágyas szobákban.

A programon való részvétel abban az esetben lehetséges, ha a jelentkező annak minden napján jelen tud lenni. A résztvevőkkel képzési szerződést kötünk. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk.
 

A Nyári Egyetem előzetes programterve a linkre kattintva elérhető, azonban ennek véglesítése jelenleg is zajló folyamat, a programváltoztatás jogát fenntartjuk. Bővebb információ a kmellar.viktoria@skanzen.hu, valamint a tajhazigazgatosag@skanzen.hu e-mail címeken kérhető.
 
A programra történő jelentkezés lezárult!